5. Kvantitatív Ökológiai Szimpózium

Örömmel jelentjük be, hogy az 5. Kvantitatív Ökológiai Szimpózium (KÖSZI) 2014. május 9-10-én az MTA ÖK és a MÖTE közös szervezésében kerül megrendezésre az MTA ÖK Balatoni Limnológiai Intézetében (BLI), Tihanyban.

A konferencia főként a fiatal kutatóknak, PhD hallgatóknak kíván lehetőséget nyújtani kutatási témáik bemutatására az ökológia minden területén. Május 10-én közös kirándulást tehetünk a félsziget csodálatos részein, megtekintve annak táji szépségét, geológiai és remélhetőleg botanikai, zoológiai értékeit.

TUDNIVALÓK

Helyszín: MTA ÖK Balatoni Limnológiai Intézet Cím: 8237 Tihany Klebelsberg Kuno u. 3.

Megközelítés:

Vonattal (menetrend) vagy busszal (menetrend) Balatonfüred állomásig (a busz és a vasútállomás egy helyen található), onnan pedig busszal a hajóállomás (nem a rév!) megállóig. A buszról leszállva és a busz menetirányának megfelelően gyalogolva kb. 100 m-re található az intézet, közvetlenül a Balaton partján. A kapun belépve és jobbra fordulva, kb. 15 m-re az első nagy épületblokkban található a földszinti regisztráció és az emeleti konferenciaterem.
Autóval, önállóan.
Időpont: 2014. május 9-10.

Részvételi díj: A részvételi díj nem MÖTE tagoknak 3000 Ft. MÖTE tagoknak, ha legkésőbb a konferencia regisztrációkor a helyszínen befizetik a 2014-es tagdíjat, a részvétel ingyenes. Aki még nem MÖTE tag, a honlapról letölthető MÖTE jelentkezési lapon jelentkezhet az egyesületbe.

A részvételi díj magában foglalja a konferencián való részvételt, a szünetekben felszolgált kávét, ásványvizet és pogácsát, valamint az esti összejövetelen a bor és pogácsa fogyasztását. A számla kiállítása és a részvételi díj készpénzes befizetése a konferencia helyszínén a regisztrációkor történik.

Étkezés: A regisztrációs díj NEM foglalja magában az étkezést. Az intézet konyháján lehetőség van ebédet ill. vacsorát rendelni 1 700 forintos áron, a reggeli 1 300 forintba kerül. A jelentkezési lapon kérjük tüntessék fel, hogy igényelnek-e étkezést! (Megjegyezzük, hogy Tihanyban az élelmiszer vásárlásának lehetősége korlátozott. Egy kis boltból és az intézethez reggel jövő péktermékeket árulótól van lehetőség vásárolni. Balatonfüreden azonban számos bolt és étterem található.)

Szállás: A BLI vendégszobáiban lehetőség van szállást foglalni. A 2 és 3 ágyas vendégszoba ára 5100 ft/fő/éj (+ 450 ft idegenforgalmi adó).

Diákszállás: Anyagilag rászorulók számára (hallgató, munkanélküli, nyugdíjas, alacsony keresetű), akik a szállást nem tudják munkahelyükön vagy kutatási témára elszámolni, 1200 ft/fő/éj (+ 450 ft idegenforgalmi adó) áron tudunk szállást biztosítani. Elhelyezés vagy többágyas szobában, vagy a vendégszobákban (az árkülönbséget a MÖTE szponzorálja). A lehetőségek végesek, a jelentkezéseket érkezési sorrendben vesszük figyelembe. Kérjük, hogy aki a szállás költségét munkahely, illetve pályázat terhére kívánja elszámolni, az a vendégszobákat vegye igénybe.

JELENTKEZÉS

A jelentkezési lapot kérjük kitöltve küldje el Erős Tibornak az eros.tibor_kukac_ecolres.hu címre! A fájl elnevezésének tartalmaznia kell a jelentkező nevét. A jelentkezési lap csatoltan található, ill. letölthető.

MEGHOSSZABBÍTOTT jelentkezési határidő: 2014. április 10.

ELŐZETES PROGRAMTERV

Május 9-én a szakmai program előadásokból és poszterszekcióból fog állni. Részletes programmal a jelentkezési határidő lejárta és az absztraktok elolvasása után jelentkezünk.

KAPCSOLAT

A szimpóziummal kapcsolatban felmerülő szakmai kérdéseivel Erős Tiborhoz, míg a regisztrációval, szállással, étkezéssel kapcsolatban Garamszegi Pálhoz (06 87 448 244/228 mellék) fordulhat.

KÖSzi 2014 - JELENTKEZÉSI LAP